Om oss

Henning Aass as ble stiftet i 1981. Siden starten har vi importert plastrør og elektriske materiell. I 1985 inngikk vi et samarbeid med en av verdens ledende produsenter av plastrør: Dietzel GmbH. Denne bedriften leverer el. materiell over hele verden under varemerket Univolt. I Europa har de egne produksjonsbedrifter i Østerrike og Slovakia. 


Bare i Wien produseres årlig rundt 70 000 km elektrikerrør og kanaler. I 1953 var de verdens første produsent av elektrikerrør i PVC. Dietzel GmbH, som er sertifisert etter ISO 9001, er alltid i forkant med omfattende produktutvikling.

Som en følge av dette har vi utvidet vårt sortiment slik at vi er den aktør i markedet med mest omfattende produktspekter av plastrør, slanger, kabelrør og kanaler for elektriske installasjoner. Det er også et spennende produktregister vi foreløpig ikke har tatt inn til Norge som lagervare, men kan leveres som "skaffevarer".


Vi er i dag markedets ledende leverandør av halogenfritt el. materiell og har levert til de fleste større el. entrepriser i Norge og offshore de siste 30 år.

Vårt materiell selges av alle landets el. grossister.

100 % halogenfrie og resirkulerbare

Ingen farlige kjemikalier

Våre halogenfrie plastrør inneholder ingen farlige kjemikalier oppført på Norske myndigheters Prioritetsliste og/eller EU Kjemikaliebyrås Kandidatliste (SVHC).

LSF0H

Lav røykutvikling, flammehemmende og 100 % halogenfritt.

Tåler ekstreme temperaturer

Vi har markedets bredeste utvalg av halogenfrie plastrør. Vi har rørtyper som tåler ekstreme temperaturer fra -45 ⁰C til +150 ⁰C.

Kjemiske egenskaper

Vi har halogenfrie plastrør som tåler olje, bensin, diesel og fett. Er det spesielle kjemiske stoffer i omgivelsene bør man kontakte leverandør.